Reštaurácia "Neighbors" v Novosibirsku: vlastnosti kuchyne a recenzie zákazníkov

Obsah:

Reštaurácia "Neighbors" v Novosibirsku: vlastnosti kuchyne a recenzie zákazníkov
Reštaurácia "Neighbors" v Novosibirsku: vlastnosti kuchyne a recenzie zákazníkov
Anonim

Reštaurácia "Susedia" v Novosibirsku je inštitúcia so zaujímavou atmosférou, originálnym interiérom a skvelou kuchyňou. Organizácia je skvelým miestom na oddych s rodinou a priateľmi. Funkcie inštitúcie, sortiment jedál a recenzie zákazníkov sú popísané v častiach článku.

veranda reštaurácie
veranda reštaurácie

Interiér

Atmosféra reštaurácie „Neighbors“v Novosibirsku zdôrazňuje národnú chuť tohto miesta. Jeho charakteristickým znakom sú tehlové steny a stĺpy, drevený nábytok, etnické ornamenty na strope a ručne pletené obrusy. Všetky tieto detaily vytvárajú jedinečnú, originálnu a útulnú atmosféru, ktorá sa hosťom inštitúcie tak páči. Okenice, klavír, starožitné suveníry, mäkké pohovky a kreslá vám pomôžu naladiť sa na pokojný a pohodlný odpočinok, vychutnať si chutné jedlo a stýkať sa v priateľskej spoločnosti.

Reštaurácia Neighbors sa nachádza v Novosibirsku na adrese: Krasny Prospekt, 22.

Image
Image

Kuchynské prvky

Pre hostípodniky poskytujú široký výber jedál a nápojov.

jedlo reštaurácie "Neighbours"
jedlo reštaurácie "Neighbours"

Na jedálnom lístku nájdete tradičné jedlá z Burjatska, Sibíri a Ďalekého východu. Zákazníci reštaurácie Sosedi v Novosibirsku sú pozvaní ochutnať také jedlá, ako sú morské plody (ustrice, mušle, kraby), manti, jarabice varené s ríbezľovou omáčkou. Nápoje sú tiež rozmanité. Môžete si tu objednať medovinu, rôzne druhy vín a tradičné likéry. V podniku pracujú šéfkuchári z Ďalekého východu, ktorí poznajú špecifiká miestnych jedál a zvláštnosti ich prípravy. Morské plody ponúkané hosťom sa do reštaurácie dodávajú zo Sachalinu. Toto miesto je skvelé pre tých, ktorí sa rozhodnú zoznámiť cudzích občanov so zvláštnosťami burjatskej a sibírskej kuchyne. Medzi zákazníkmi sú obľúbené jedlá pripravené z jahňaciny, diviny, paštéty, kyslé uhorky, huby, rybie stroganiny, kyslé uhorky. Milovníci exotiky sú pozvaní ochutnať tradičné japonské rezance, knedle gyoza. Tu si môžete kúpiť polotovary (plnené palacinky, domáce knedle a pod.) mrazené.

Iné služby pre návštevníkov

Zamestnanci reštaurácie "Neighbors" v Novosibirsku sa snažia vytvoriť príjemnú a pohodlnú atmosféru pre zákazníkov a organizovať rôzne príležitosti pre voľný čas. Pre rodičov, ktorí sa rozhodnú navštíviť inštitúciu so svojím synom alebo dcérou, je ponúkané špeciálne detské menu. Počas dňa si môžete vybrať jeden z druhov pracovného obeda. V reštaurácii hrá živá hudba, je tu tanečný parket. Okrem toho sa z času na čas konajú zábavné podujatia. Organizácia je ako stvorená pre relaxačnú večeru s priateľmi či príbuznými, romantický večer, obchodné rokovania a špeciálne akcie s účasťou veľkého počtu hostí (jubileá, firemné večierky, svadby). Pre bankety je k dispozícii samostatné menu.

Názory návštevníkov na prácu inštitúcie

O reštaurácii "Neighbours" v Novosibirsku možno nájsť pozitívne aj negatívne recenzie. Mnoho klientov tvrdí, že sa im páči originálny interiér organizácie, útulná atmosféra, ktorá podporuje dobrý odpočinok s priateľmi a príbuznými.

reštaurácia "Neighbours" v Novosibirsku
reštaurácia "Neighbours" v Novosibirsku

Personál si plní svoje povinnosti kvalitne, k hosťom sa správa zdvorilo a pozorne. Znalci morských lahôdok, tradičnej burjatskej a sibírskej kuchyne hovoria o jedlách vo všeobecnosti pozitívne. Exotické menu je medzi zákazníkmi veľmi obľúbené.

Na prácu reštaurácie Susedia v Novosibirsku sú však aj negatívne recenzie. Niektorí návštevníci tvrdia, že kvalita jedla tu nie je príliš dobrá. Vyskytli sa napríklad prípady, keď sa hosťom podávali nedostatočne uvarené ryžové krúpy, solené šaláty, horké bylinky, mäsové výrobky, čo vyvolalo otravu. Navyše sú zákazníci, ktorí hovoria, že sa im nepáči úroveň služieb. Čašníci obsluhujú zákazníkov dlho, teplé jedlá často prinášajú už studené.

Odporúča: